Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

2h + k (42 m2)

Historian siipien havinaa

As Oy Kuopion Konttinen sijaitsee valtakunnallisesti merkittävässä rakennetussa kulttuuriympäristössä Kuopion Snellmaninpuiston, tuomiokirkon ja puukortteleiden alueella. Rakennus on historiallisesti arvokas osana kaupungin vanhinta  asemakaavoitettua aluetta sekä Kuopion 1900-luvun alun teollisuuden ja kaupan muistomerkkinä.

Arkkitehti Oiva Kallion suunnittelema liiketalo oli valmistuessaan vuonna 1920 erityisen näkyvä maamerkki ja sen kaupunkikuvallinen merkitys on edelleen huomattava. Vuosina 1940-1968 talossa toimi Itä-Suomen Hovioikeus.

Talo saneerattiin syksyllä 2020 - vanhaa kunnioittaen - erinomaisiksi uusiksi kaupunkiasunnoiksi. Tarjolla on uniikki, erittäin korkealla huonekorkeudella varustettu kaksio, jossa on paljon kaappitilaa. Tähän pääset muuttamaan 1.8.2021 alkaen.

Arvokkaalla paikalla huippunäkymin

Tästä alimman kerroksen kulmahuoneistosta avautuvat näkymät suoraan viereisen Tuomiokirkon puistoon. Aivan vieressä on myös uudistettu Snellmanin puisto, kaupunginkirjasto, museot, ravintolat ja keskustan kaikki palvelut.

✅ Jyhkeät paksut seinät, huima yli neljän metrin huonekorkeus, todella tilavat kaapistot, fiksu pohjaratkaisu ja uudiskodin erinomainen varustelutaso tekevät tästä ainutlaatuisen kodin esimerkiksi vanhaa kunnioittavalle mutta modernia asumismukavuutta arvostavalle, kaupunkikodista pitävälle.

Tämä kohde on todellakin neliöitään suurempi, sillä tilan tuntu, valoisuus ja lähes neljä metriä korkeat ikkunat tekevät kohteesta todellisen arvohuoneiston. Yksityisyyttä arvostavalle ikkunan alaosat saa peitettyä sälekaihtimin yläosista erikseen. Valoa ja avaruutta riittää kuin holvikirkossa - tämä on loft-kohde parhaimmillaan!

✅ Keittiöstä löytyy täydellinen varustus: täysikokoinen jäääkaappipakastin ja liesitaso, integroitu tiskari sekä laskutilaa ja mikrohylly. Kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone ja kuivuri.

✅ Taloyhtiöstä löytyy pyörävarasto ja huoneistokohtainen häkkivarasto. Autopaikkaa tähän kohteeseen ei valitettavasti kuulu, mutta tienvarsipysäköinti tai keskustan pysäköintitalot mahdollistavat auton säilyttämisen. Myös alakerran autohallista saattaa vapautua paikkoja.

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys
(ja halutessa tämän voi päivittää myös nopeampaan DNA:lta pienellä lisähinnalla).

Kuvagalleria

Huomaathan, että oheiset kuvat on otettu rakennusvaiheessa, jolloin huoneistot ovat vielä keskeneräisiä. Saat niistä kuitenkin suuntaa-antavasti kuvan huoneiston sisämateriaaleista.

Huippupaikalla ydinkeskustassa:

Konttinen sijaitsee nappipaikalla Kuopion ydinkeskustassa, heti Tuomiokirkon vieressä, Kuopion Torin välittömässä läheisyydessä. Etäisyyksiä eri sijainteihin:

✅ Kuopion tori 300 m
✅ Snellmaninpuisto 100 m
✅ KYS 2 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 2 km
✅ K-Market 350 m
✅ Minnan Päiväkoti 50 m
✅ Kuopiolahden ulkoilumaastot 400 m

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 798€/kk (sis. 10 Mbit/s Internetyhteyden).