Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1 h + k (23 m2)

Koti keskellä Kuopiota

As Oy Kuopion Voiportti valmistui ydinkeskustaan vain 300 metrin päähän Kuopion torista, Sankaripuiston viereen. Voiportin historiallinen kiinteistö uudisrakennettiin loppuvuodesta 2020 upeiksi kaupunkiasunnoiksi. Historian siipien havinan tunnet, näet ja koet päivittäin tässä kodissa, joka on kuitenkin sisältä täysin uusi.

Voiportista on lyhyet yhteydet Kuopion historialliseen sydämeen: torille, rännikaduille sekä valtakunnallisesti arvokkaisiin Sankaripuistoon ja kasarmialueelle. Naapureina ovat vanha paloasema ja Pikku Pietarin Torikuja.

Sijaitessaan keskustan länsipuolella, tästä on yliopistolle ja KYS:ille noin 1,5 km matka, joka taittuu pyöräillen tai jalan uudistettua Niiralankatua pitkin hetkessä.

Kompakti kaupunkikoti sisäpihan suojassa

Tämä ensimmäisen kerroksen yksiö sijaitsee suojaisan ja rauhallisen sisäpihan puolella.

Vaalea tammiparkettilattia, tyylikkäästi laatoitettu kylpyhuone, modernisti koneistettu keittiö ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet kuuluvat tietenkin varustukseen. Lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä pitää sisäilman raikkaana.

✅ Yksiö on koostaan (23m2) huolimatta todellinen tilaihme, sillä kaappitilaa löytyy sekä keittiöstä että eteisestä isommankin kodin tarpeiksi.

✅ Keittiöstä löytyvät kaikki modernit laitteet, kuten integroitu mikro/compact-uuni, tiskikone, jääkaappi pakastelokerolla, liesituuletin ja keraaminen liesi. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone ja pyykinkuivain.

✅ Voiportin kiistattomia vahvuuksia ovat keskeinen sijainti Kuopion ydinkeskustassa. Kuuluisa tori, mualiman napa, sijoittuu vain muutaman sadan metrin etäisyydelle. Keskustan palvelut ovat luonnollisesti täydelliset. Matkat lähimpiin kauppoihin, kouluihin ja vaikka päiväkoteihinkin voi suorittaa jalkaisin tai polkupyörällä. Kuopion keskustan kuntosalit, kulttuurikohteet ja useimmat ravintolat sijaitsevat nekin lähipiirissä. Yhteydet moottoritielle ja yliopistoalueelle ovat nopeat.

✅ Autopaikkaa ei huoneistoon kuulu, mutta pysäköinti on mahdollista aluepysäköintikortilla tai toriparkkiin. Lisäksi taloyhtiön autohallissa voi olla myöhemmin autohallipaikkoja vuokrattavana,

Taloyhtiössä on myös DNA:n kaapeli-TV ja huoneiston vuokrahintaan sisältyy vakiona 10 Mbit/s Internetyhteys (päivitettävissä nopeampaan).

Kuvagalleria

Keskustassa kaikki on lähellä

Voiportista on lyhyet etäisyydet kaikkialle:

✅ Kuopion Tori 300 m
✅ Ruokakauppa ja apteekki 300 m
✅ Teatteri 350 m
✅ Elokuvateatteri 500 m
✅ Terveyskeskus 700 m
✅ Uimahalli ja jäähalli 700 m
✅ Pääkirjasto 900 m
✅ Musiikkikeskus 900 m
✅ Rautatieasema ja linja-autoasema 1 km
✅ KYS 1,7 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto 2,0 km

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 619€/kk (sis. 10 Mbit/s Internetyhteyden).