Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

1 h + k + s + parveke (33 m2)

Komeasti Kallaveden rannalla

Maljalahteen Sammonkadulle, noin kilometrin päähän Kuopion torilta, valmistui syksyllä 2018 As Oy Kuopion Aallotar. Tämä Kallaveden rannalle sijoittuva taloyhtiö on osa alueen idyllistä rantabulevardia ja taloyhtiön tontti rajautuukin aivan rantaan tuleviin laitureihin.

Taloyhtiön oleskelupihalla pääset nauttimaan etelään suuntautuvasta järvinäköalasta ja laitureiden rantatunnelmasta. Eivätkä alueen liikuntamahdollisuudet rajoitu vain kesään, vaan myös talvella tekemistä riittää Kallaveden tarjotessa oivat puitteet niin hiihtämiseen kuin luisteluunkin.

Rantabulevardia pitkin Matkustajasataman ravintoloihin ja kauppoihin on vain reilu nelisensataa metriä eikä Kuopion torillekaan ole juuri kilometriä pidempi matka. Kaikki palvelut löytyvät siis sopivasti läheltä.

Kohteessa on tarjolla tilava yksiö, johon muuttamaan pääset 1.11.2020.

 

Tilava ylellinen yksiö keskeisellä sijainnilla

Valoisa huoneisto sijaitsee Sammonkadun puolella. Vaikka kyse on nimellisesti ensimmäisestä kerroksesta alla oleva parkkihalli nostaa huoneiston katutasosta lähes kakkoskerroksen korkeuteen. Taloyhtiön hissi sekä porraskäytävä löytyvät aivan huoneiston ulko-oven tuntumasta.

✅ Tämän tilavan pariskunnallekin mainiosti sopivan yksiön virallista neliömäärää (33m2) laajentaa erityisesti kesäaikaan upeana lisäoleskelutilana toimiva 5,5m2 suuruinen, kolmelta sivulta lasitettu parveke. Tilava parisängyllekin sopiva alkovi, luonnonvalosta nauttiva väljä kylpyhuone ja sauna ovat arjen pientä ylellisyyttä.

✅ Keittiön, olohuoneen ja alkovin avoratkaisu tekee sisätilasta avaran ja valoisan. Avokeittiön ansiosta vieraiden kanssa seurustelu onnistuu ruokaa laittaessa.

✅ Ikkunapinta-alaa huoneistossa on reilusti ja pienenä ylellisyytenä myös saunassa on ikkuna, josta luonnonvalo kajastaa myös kylpyhuoneeseen.

✅ Autopaikkaa ei huoneistoon kuulu, mutta pysäköinti mahdollista Sammonkadun päässä kiekkopaikalla tai aluepysäköintikortilla. Lisäksi taloyhtiön autohallissa on usein autohallipaikkoja vuokrattavana.

Kuva-galleria

Oheisista kuvagallerian kuvista saat käsityksen asunnon sisätiloista, varusteista, näkymistä, sijainnista ja lähialueiden upeista ulkolumahdollisuuksista. Klikkaamalla kuvia näet ne isompina.

Korkeatasoiset uudet materiaalit tekevät laadukkaan kodin

Tässä kodissa pääset nauttimaan uusista korkealaatuisista tyylikkäistä pintamateriaaleista ja kalustekoneista. Varustukseen kuuluu mm. Tammi Natural Vanilla Matt -parkettilattiat, Boschin kodinkoneet: erillisuuni, keraaminen keittotaso, integroitu tiskikone, jääkaappipakastin sekä mikroaaltouuni ja liesikupu. Kodinkoneiden linja on rosterinen ja keittiö vaaleapintainen. Vaaleassa kylpyhuoneessa sinua hellii upotetuin kattospotein toteutettu valaistus ja tervaleppäpaneelinen oma sauna. Kylpyhuoneeseen mahtuu luonnollisesti oma pesutorni ja huoneistokohtainen lämmön talteenotolla ja suodattimilla varustettu ilmanvaihto pitää huolen siitä, nautit raikkaasta ja puhtaasta sisäilmasta ympäri vuoden. Tarkempi huoneiston varustelista on ohessa:

Sijainti kilometrin päässä Kuopion torista

As Oy Kuopion Aallotar sijaitsee Sammonkadulla, aivan Kallaveden rannassa ja rantabulevardilla. Lyhyet etäisyydet joka paikkaan:

✅ Kallaveden rantaan ja laitureille 50 m
✅ K-Market Satama 450 m
✅ Kuopion Tori n. 1 km
✅ Rautatieasema n. 1 km
✅ Terveyskeskus 700 m
✅ Kuopion Yliopistollinen sairaala n. 3 km
✅ Itä-Suomen Yliopisto n. 3 km

(Oheinen Googlen kartta ei ole päivittynyt vielä sijainnin osalta, oikea sijainti on pari sataa metriä torille päin kohdemerkistä).

Kohde on jo vuokrattu!

(Kuten sivuston nimestäkin voi päätellä, nämä on yleensä heti vuokrattu.)

Haluaisitko kuitenkin tiedon, kun tämä kohde on vapautumassa? Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisenä sähköpostia, kun kohteen vapautumisajankohta on tiedossa. Voit tällöin hakea vuokra-asuntoa ensimmäisten joukossa ja lisätä mahdollisuuksiasi päästä seuraavaksi vuokralaiseksi. Tämän kohteen vuokrataso on 679€/kk (sis. 10 Mbit/s Internetyhteyden).